LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Nové byty v Praze – jedinečná příležitost k bydlení

Poohlížíte se po novém bydlení? V Praze 5 je ráj klidu, zároveň jde ovšem o lokalitu blízko centra. Vilapark Klamovka patří nyní mezi nejatraktivnější pražské rezidence, které ocení svobodní i rodiny s dětmi.

Nové byty v Praze – jedinečná příležitost k bydlení

Nové byty Praha – rezidenční projekty

Tato lokalita je bezpochyby výtečná díky své blízkosti k historickému centru Prahy, zároveň ale přímo ve svém domově naleznete klid, pohodu a přírodu. Nové byty Praha sice staví, ne vždy se ale jedná o tak atraktivní lokalitu.

Vilapark Klamovka (https://vilaparkklamovka.cz/) však nabízí moderní designové bydlení v podobě viladomů, které nabízí dva typy bydlení a 117 bytů včetně penthousů s terasami v posledních patrech. Tento projekt vystavila společnost Metrostav Development, lídr ve svém oboru.

Nove byty Praha 5 – bydlení pro rodiny

Jak jistě víte, kdysi bylo trendem stěhovat se za město, protože se vyplatilo koupit domek u Prahy a do metropole dojíždět. Jenže když se většina přesídlila za město, tak ranní zácpy dopravu komplikují. Tudíž se hledají nová zákoutí v Praze, která svým obyvatelům nabídnou stejný luxus v podobě klidu a přírody jako městečka za Prahou. Navíc dnes ceny bytů klesají, takže je ideální doba investovat do svého. Vilapark Klamovka je soubor dvou samostatných bytových domů. Ty nabízí bydlení pro mladé páry a stejně tak se tu zabydlí rodiny s dětmi.

Plnohodnotná občanská vybavenost, sportovní nebo kulturní vyžití jsou zárukou kvality vašeho života. Do práce či za zábavou v rušném centru se dostanete za pár minut, doma na Klamovce ale budete mít klid a prostor pro relax. Tyto nové byty v Praze představují unikátní koncept, který snoubí to nejlepší, co město nabízí. Můžete se dívat do krásného parku plného barev, stejně tak se vám naskýtá výhled na půvabné město, jakým Praha je.

Zdroj foto: Vilaparkklamovka.cz, Metrostav Development