LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Soutěž o 3 dárkové boxy značky Mexx SIMPLY pro ni a pro něj

Tři z vás mohou vyhrát dárkové boxy značky Mexx SIMPLY pro ni a pro něj

Dvě takové vám nově přináší značka Mexx a jmenují se jednoduše SIMPLY. Jde o duo vůní pro ni a pro něj, které zachycuje samotnou podstatu jednoduchosti.

Vůně byly inspirované empatickým přístupem k životu, zachycujím blažený pocit po probuzení se za rozbřesku, kdy jsme plní energie, spokojení sami se sebou a připraveni začít nový den.

Soutěžní otázka:

Co znamená v překladu anglické slovo SIMPLY?

a) Jednoduše

b) Tvrdě

c) Hbitě

Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz. Do předmětu zprávy napište: „LUXURYMAGAZINE – Dárkový box značky Mexx SIMPLY pro ni a pro něj.. Ze všech došlých emailů vyhrává správná odpověď: 200, 400 a 600. Tyto e-maily od nás obdrží výhru v podobě dárkového boxu značky Mexx SIMPLY pro ni a pro něj.

Soutěž trvá od 24.07. – 30.07. 2023.

Čisté vůně aneb v jednoduchosti je opravdová síla

V posledním roce dospěl svět do bodu, ve kterém je potřeba stisknout tlačítko restart. Přimělo nás to zamyslet se a uvědomit si, co je doopravdy důležité. Pomohlo nám to najít podstatu toho, co v životě opravdu potřebujeme. I značka Mexxnás vyzývá, abychom se na chvíli zastavili a zbavili se všech nedůležitých věcí. Například potřeby udělat na někoho dojem. Proč? Raději buďte sami sebou a nastartujte svůj den s čistým štítem společně s novými čistými vůněmi.

Dvě takové vám nově přináší značka Mexx a jmenují se jednoduše SIMPLY. Jde o duo vůní pro ni a pro něj, které zachycuje samotnou podstatu jednoduchosti. Vůně byly inspirované empatickým přístupem k životu, zachycujím blažený pocit po probuzení se za rozbřesku, kdy jsme plní energie, spokojení sami se sebou a připraveni začít nový den.

Dámská vůně Simply For Her má čisté, veganské složení, které bylo inspirované přírodou. Čistá a uklidňující vůně je žensky ovocným a květinovým mixem, který připomíná jemné paprsky ranního slunce a tiché momenty štěstí. Nejprve se objeví citrusové tóny bergamotu a mandarinky, doprovázené černým rybízem pro zářivou svěžest. Srdcem je moderní pugét z růží a konvalinky vonné, obohacený o okouzlující dotyk hrušky. Tato kombinace nakonec přechází v klidné, pryskyřičné aroma santalového dřeva a benzoe, které společně dodávají vůni nádech klidu.

Pánská vůně Simply For Him zachycuje mírumilovný klid rozsáhlých krajin, rozprostírajících se pod ranním nebem. Je dokonalá na každodenní nošení. Ze začátku ucítíte ledově mentolové tóny, které objímá aroma jablka a grapefruitu. Ty se pomalu proměňují ve svěží, mužné srdce z pelargonie s nádechem výrazného zázvoru a peprné šalvěje. Dřevitě zemitý základ se skládá z cedrového dřeva, pačule a pižma, které společně dodávají aromatické kompozici vůně špetku vřelosti.

Duo vůní neobsahuje nepotřebné složky a řídí se myšlenkou, že méně je více. Je to první Mexx vůně, která byla dermatologicky potvrzená jako vhodná pro všechny typy pokožky, včetně té citlivé. Přesně to potřebujete, abyste se každý den cítili jednoduše skvěle.

Zdroj foto: MEXX