LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Řada LUSH SLEEPY pomůže Vám i přírodě!

Ikonická řada LUSH Sleepy s levandulí a tonkou obsahuje ingredience, které udělají radost Vašemu tělu i naší milované planetě.

Prostřednictvím dodavatelského řetězce přináší Lush do ekosystémů rozmanitost a život, aby svět zůstal krásnější, než jsme ho našli.

Kolekce je k dostání po celý rok ve všech kamenných prodejnách a na eshopu.

Levandulový olej je klíčovou složkou vůní Lush a je také obsažen v produktech nejprodávanější řady Sleepy, ale věděli jste, že Lush používá ekologické postupy šetrné k divoké přírodě, aby pomohl zachovat prostředí vhodné pro opylovače?

Tento olej se získává z květů levandule úzkolisté (Lavandula angustifolia) procesem zvaným parní destilace. Společnost Lush jej nakupuje od bulharského výrobce s certifikací ekologického zemědělství.

Pod hřejivým bulharským sluncem pěstuje náš dodavatel levanduli s ohledem na přírodu a divokou zvěř, čímž zlepšuje biologickou rozmanitost své půdy a její zdraví. Celou SLEEPY kolekci najdete ZDE.

Sleepy

Sprchový gel 560 Kč/ 250 ml

Nechte se po náročném dni ukonejšit hebkými mydlinkami s tišícím ovesným mlékem a zvláčňujícím extraktem z mořské řasy puchratky. Sprcha s uklidňující silicí a nálevem z levandule vám pomůže odplout do posilujícího spánku. Ylang ylangová silice vás očistí od starostí, abyste do postele ulehali s čistou hlavou a do nového dne vkročili
s odpočatou a klidnou myslí.

Beauty Sleep

Maska na obličej a tělo od 450 Kč/ kus

Luxusní pleťová maska, do které jsme navíc přidali porci krému Gorgeous.

Sleepy

Mýdlo 200 Kč/ kus

Ikonická vůně Sleepy překypující sladkou konejšivou levandulí s tonkou a krémové mydlinky z ovesného mléka se spojily, aby vás umyly, uklidnily a uvolnily. Namydlete se, opláchněte, relaxujte.

Sleepy

Tělový krém od 340 Kč/ 100g

Až se poddáte něžným dotekům nálevu z ovesných vloček, levandulové vody a nebeského fair trade bio kakaového másla, čeká vás provoněná noc a blažený spánek. Květinová vůně opojí vaši mysl, zatímco kakaové máslo s levandulí se postarají o zklidnění, hydrataci a výživu pokožky.

Sleepy Dust

Tělový pudr 320 Kč/ kus

Po koupeli nebo sprše osušte pokožku a poprašte jí tímto delikátním ukolébavkovým pudrem, vmasírujte jej a jste připraveni na vydatný spánek! Můžete použít také po aplikaci tělového krému Sleepy, aby absorboval přebytečná másla – a pak už jen vklouznout do oblíbeného pyžama.

Všechny produkty z této řady a mnoho dalších najdete na e-shopu a v kamenných obchodech Lush.

Zdroj foto: LUSH