LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

E.Mi představuje „Back to School“ kolekci neon laků pro razítkování

E.Mi představuje laky na nehty pro razítkování –  speciální lak pro tvorbu designů razítkováním. Ve srovnání s klasickými laky mají laky na nehty pro razítkování vysoce pigmentovanou recepturu, která poskytuje bohaté a hutné barvy pro vytváření rovnoměrných a kontrastních vzorů na jakékoli bázi.

Kolekce obsahuje tyto barvy: Mad Hatter / Tea Party / Pocket Watch / Alice`s Dress / Wonderland / Cheshire

Kolekce Wonderland – Neonové zázraky pro vaši manikúru! Představujeme kolekci „Wonderland“ – úžasné neonové laky na nehty pro razítkování, které oživí vaši manikúru a ponoří vás do kouzelného světa „Alenky v říši divů“. Těchto šest úchvatných neonových ohnivých barev vám dodá magii a jedinečnost v každém pohledu. Každý lak na nehty pro razítkování z kolekce „Wonderland“ se pyšní vysokou pigmentací a perfektní konzistencí, zajišťující snadnou aplikaci pro neuvěřitelně živou barvu. Objevte kouzlo s kolekcí „Wonderland“ a nechte svou manikúru odrážet úžasné dobrodružství Alenky. V tomto světě není místo pro mdlé odstíny, jen neonové barvy a radost z tvůrčího vyjádření!

  1. Neonová kolekce z 6 barev pro rychlé a stylové razítkovací designy.
  2. Ideální pro tvorbu nezapomenutelných a živých vzhledů.
  3. Laky na nehty pro razítkování mají vysoce pigmentovanou recepturu.
  4. Bohaté a hutné barvy pro vytváření rovnoměrných a kontrastních vzorů na jakékoli bázi.
  5. Podpora trendu individuality a tvůrčích technik razítkování.

7-Free – neobsahuje látky škodlivé pro zdraví: formaldehyde, formaldehyde resins, toluene, dibutylphthalate, camphor, xylene, and ethyltosylamide.

Netestováno na zvířatech.

Cena: 230 Kč.

Více informací naleznete na www.emi-shop.cz.

Zdroj foto: E.Mi