LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Co má společného James Bond a KAZMA? Poznejte tajemství jejich stylu

Mnoho z vás si vzpomene na legendárního agenta Jamese Bonda a jeho nepřekonatelný styl. Věděli jste, že oblek pro Jamese Bonda šily zkušené švadleny v Prostějově, kde pod taktovkou krejčovství KADLEX vznikly i obleky a kostýmy na míru pro film ONEMANSHOW: The Movie?

Co má společného James Bond a KAZMA? Poznejte tajemství jejich stylu

Vzhled hollywoodských herců na plátnech českých kin

Během úzké spolupráce s KAZMOU, který se sám podílel na vymýšlení konceptů a konkrétní podoby oděvů, vznikly za pouhých 14 dnů specifické obleky a kostýmy, které mají svou předlohu ve slavných snímcích, jako jsou Dannyho parťáci, Forrest Gump nebo Velký Gatsby. Například šedý oblek s pruhovanou košilí, který ve filmu obléká Kamil Bartošek, je věrnou kopií obleku Brada Pitta ze slavné “zlodějské” komedie.

„Šaty dělají člověka“ – toto staré rčení zůstává stále pravdivé. Elegance a osobní styl nikdy nevyjdou z módy, ať už jde o filmové plátno nebo každodenní život. Tvůrci postavy Jamese Bonda to věděli moc dobře a stejně tak i KAZMA při realizaci svého filmu.

Co má společného James Bond a KAZMA? Poznejte tajemství jejich stylu

Obleky na míru, které odrážejí váš styl

KADLEX je synonymem pro prémiové krejčovství. Každý kousek oděvu, ať už jde o elegantní oblek, vkusnou košili nebo výrazný kostým na míru, je vytvářen s nesmírnou péčí a použitím pouze vysoce kvalitních materiálů od renomovaných světových značek. Tuto záruku kvality ocenily i mnohé české osobnosti, jako jsou Miroslav Dubovický, Karlos Vémola, Jakub Kohák nebo Aneta Vignerová.

Co má společného James Bond a KAZMA? Poznejte tajemství jejich stylu

U samotného šití to ale nekončí. KADLEX – to není jen o oděvech, je to o vašem stylu a sebevyjádření. Každý kousek oděvu je vytvářen podle vašich představ a preferencí. Vždy tak odráží přímo vás, vaši osobnost a to, jak chcete vypadat. Zkušený osobní krejčí vystihne vaše představy, zvolí ideální střih a nabídne vhodné materiály. Váš vysněný oděv na míru je pak zhotoven během několika dnů. V krejčovství KADLEX nejde jen o oblékání, je to umění spojovat eleganci, klasiku a moderní přístup.

I vy můžete mít svého osobního krejčího, který vám pomůže definovat váš jedinečný styl a zvýraznit vaši osobnost prostřednictvím výjimečného oděvu na míru. Kabát, košile nebo oblek šitý na míru už dávno není výhradou slavných hollywoodských herců. Dnes už svůj unikátní kousek může mít v šatníku každý.

Zdroj foto: KADLEX.cz