LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Povlečení Mako satén DE LUXE – ten nejvyšší stupeň luxusu

Máte rádi kvalitní povlečení, ale klasika vám nestačí? Vyzkoušejte luxusní saténové povlečení v úpravě DE LUXE, se kterým dostane vaše postel úplně nový rozměr a spánek se stane požitkem.

Povlečení Mako satén DE LUXE - ten nejvyšší stupeň luxusu

Spánek by vám měl dodat energii, a proto byste se v posteli měli cítit pohodlně a příjemně. Je rozdíl, když ulehnete do povlečení z nekvalitního materiálu, ve kterém se cítíte nesví, kouše vás, studí nebo se pod ním potíte, a když ulehnete do kvalitního povlečení z přírodního materiálu, ve kterém si připadáte, jako byste spali v objetí nejjemnější pavučinky. Právě takové je luxusní povlečení Mako satén DE LUXE.

Tajemství úpravy DE LUXE

Proč je toto saténové povlečení tak výjimečné? V čem spočívá jeho jedinečnost? Čím se liší od jiných saténových povlečení?

Klasická bavlněná povlečení jsou sice příjemná a vhodná pro každodenní odpočinek, ale nenabízejí „nic navíc”. Povlečení Mako satén DE LUXE, které najdete v sortimentu české značky Stella Ateliers zaměřující se na nabídku luxusního povlečení, je vyrobeno z egyptské, ručně sbírané Mako bavlny, jejíž vlákna jsou jedinečná svou délkou, kvalitou a minimem rostlinného znečištění. Z těchto vláken se poté vyrábí příze, která je typická svou vysokou jemností.

Satén může mít mnoho tváří

V případě saténového povlečení hraje roli nejen výběr bavlny, ale i to, jaká úprava je zvolena pro výrobu tkaniny, protože „satén” neoznačuje materiál, ale jeho úpravu (liší se např. od úpravy použité pro jerseyové nebo damaškové povlečení).

Saténových úprav existuje hned několik:

– Mako satén

– Švýcarský Prémium satén

– Mako satén UNI

– Mako brokát-satén

– Mako satén DE LUXE

Povlečení tkané v saténové vazbě je velmi pevné a přitom lehké, jeho povrch je mírně lesklý, podobně jako u pravého hedvábí. Jemnost saténového povlečení je pak odvozena od jeho gramáže. Čím nižší gramáž, tím je povlečení jemnější a lehčí, ale přitom si zachovává všechny kvality saténu.

Úprava Mako satén DE LUXE nabízí ze všech úprav nejnižší gramáž, pouhých 86 g/m2, a jde proto o skutečně jedinečné ložní prádlo, které nabízí to nejlepší, co od kvalitního povlečení můžete očekávat. Nejen, že toto luxusní ložní povlečení krásně vypadá, je neskutečně příjemné na dotek, ale má také dlouhou životnost a stálobarevnost. Díky přírodní bavlně je navíc úžasně prodyšné.

Povlečení Mako satén DE LUXE - ten nejvyšší stupeň luxusu

Volte kvalitu před kvantitou

Dejte na radu, že pořízením jednoho kvalitního povlečení, ve kterém se budete cítit báječně a bude se vám v něm dobře spát, takže se budete budit odpočatí, je více než mít větší množství nekvalitních povlečení z umělých vláken, která vám neposkytnou žádný komfort.

Na co si dát při výběru saténové povlečení pozor? Více zde

Luxusní povlečení Mako satén DE LUXE se stane vaším dobrým přítelem z lepší společnosti. Tohoto přítele můžete bez obav přivítat v jakékoli ložnici a můžete si být jisti, že zde odvede dobrou práci. Přesvědčte se sami, až se v něm ráno probudíte.

Zdroj foto: Stella Ateliers