LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Módní značka Vuch se připojuje k aktivitě Giving Tuesday

Připojte se i vy 28.11. na prodejně Národní 38

Chcete ještě letos konat dobro? 28. listopadu máte možnost na pražské prodejně VUCH na ulici Národní 38.

Giving Tuesday je světový den štědrosti a dobrých skutků. Slaví se od roku 2012 vždy první úterý po Dni díkuvzdání a jako protipól nákupnímu šílenství Black Friday. V tento den se stovky milionů lidí napříč všemi kontinenty spojí, aby inspirovaly ke štědrosti a konaly dobro. Letos připadá tato aktivita na úterý 28. listopadu.

Módní značka Vuch se připojuje k aktivitě Giving Tuesday

V České republice tento den od roku 2016 zastřešuje Asociace společenské odpovědnosti. Během sedmi let už Češi darovali v rámci štědrého úterý více než 340 milionů korun a vykonali nespočet dobrých skutků. Giving Tuesday se v České republice stalo významným dnem, který každoročně oslavuje solidaritu a chuť pomáhat.

„Naším dlouhodobým cílem je pomáhat tam, kde je potřeba a pomocí naší veselé módy šířit dobro a radost. Aktivita Giving Tuesday je nám velice sympatická, proto jsme se rozhodli připojit i my. Z každé objednávky vytvořené 28. listopadu věnujeme 20 Kč Fandi mámám, samoživitelkám a jejich dětem,“ říká Martin Kůs, spolumajitel a spoluzakladatel značky Vuch.

Módní značka Vuch se připojuje k aktivitě Giving Tuesday

Pomoc a projekty společenské odpovědnosti patří k základním kamenům filosofie značky Vuch. V letošním červenci věnovala firma 24 500 Kč dobročinnému projektu Tělo s příběhem, se kterým spolupracovala na projektu Vuchlady 2023. Částkou 28 400 Kč přispěl dále Vuch neziskové organizaci Nedoklubko v rámci projektu Vuch Charity day. Příspěvky půjdou na pomoc bezbranným miminkům do dlaně. Dalším příkladem je charitativní kalendář, který Vuch vypustil do světa již třikrát. Výtěžek z prodeje posledního vydání putoval na podporu dobročinné organizace Loono, zaměřující se na osvětu prevence vážných onemocnění.

Projekty této organizace Vuch podporuje dlouhodobě. To platí i o dalších subjektech (například Arcidiecézní charitu Praha), stejně tak regionálně (například Spolek Hurá na Výlet!).

VUCH

Národní 38

Praha 1 – Nové Město

Po-Ne: 10:00 – 20:00 hod.

Tel.: +420 730 149 292 

Více informací na vuch.cz.

Zdroj foto: VUCH