LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Výhody oplocení z betonu

Oplocení je důležité stejně tak u soukromých jako komerčních objektů. Výběr plotu nemusí být vždy jednoduchý. Záleží na vašich požadavcích, představách a možnostech. Pokud u vás zvítězí jednoduchost, odolnost a okrasný vzhled, vaše volba bude jasná – betonový plot.

Výhody oplocení z betonu

V posledních letech patří betonové ploty mezi nejčastěji využívané typy oplocení. Důvodem je zejména variabilita, betonový plot si navrhnete podle vašich představ, můžete vybírat z široké škály barev i dekorů. Na vás je také výška a tvar zakončení, proto vypadá každý betonový plot originálně.

Výhody oplocení z betonu

Lidé si často kolem svých domů staví betonové ploty, protože jim záleží na uchování soukromí. Betonový plot je ideálním řešením, pokud máte v sousedství rušnou cestu. Díky tomu, že je neprůhledný a z masivního materiálu, tlumí hluk a zabraňuje zvědavcům šmírovat každý váš krok. Prodáváme ploty z českého betonu, který jim zaručí dlouhou životnost, odolnost a nulovou potřebu údržby. Jsme Kulkabex, s.r.o., osvědčený dodavatel betonového oplocení. Disponujeme několika partami šikovných montážníků, kteří vám instalují betonový plot podle vašich požadavků. Postaráme se nejen o dopravu materiálu, ale také o kompletní realizaci včetně potřebného servisu.

Výhody oplocení z betonu

Ploty si můžete prohlédnout na naší vzorkové prodejně v Tupadlech u Čáslavi. Pokud to máte z ruky, vytvořili jsme pro vás on-line konfigurátor plotu. Stačí zadat parametry oplocení a program vám vytvoří vizualizaci zadaného plotu kolem vzorového domu, abyste měli představu, jak bude výsledný plot vypadat. Vyzkoušejte si zde různé varianty, aby plot ladil s vaším domem. Samotná montáž betonového plotu není pro naše ostřílené montážníky složitá. Díky dlouholeté praxi mají spoustu zkušeností, jsou schopni poradit vám při výběru. Nedělá jim potíže postavit plot ani v členitém terénu, ani špatně dostupné lokality je nevyvedou z míry. Ať už máte moderní dům nebo malebnou chaloupku, nechte si postavit betonový plot od Kulkabex, s.r.o.

Zdroj foto: Kulkabex