LUXURYMAGAZINE.cz

Portál výhradně o luxusu…

Nová prodejna Bikkembergs ve Slovanském domě

V nákupním centru v historickém srdci Prahy ve Slovanském domě se otevřela nová prodejna módní značky Bikkembergs s pánským oblečením a doplňky.

Nová prodejna Bikkembergs ve Slovanském domě

Je to první a zatím jediná exkluzivní prodejna této značky v České republice.

Nová prodejna Bikkembergs ve Slovanském domě

Bikkembergs je módní značka, kterou založil belgický módní návrhář Dirk Bikkembergs. Je známá svým inovativním a avantgardním přístupem k módě, zejména v oblasti sportovně inspirovaných modelů. Zakladatel značky Dirk Bikkembergs má sportovní zkušenosti a tento vliv je patrný v mnoha jeho návrzích…

Nová prodejna Bikkembergs ve Slovanském domě

Bikkembergs si získal uznání v 80. a 90. letech 20. století díky tomu, že kombinoval prvky sportovního oblečení se špičkovou módou. Značka do svých kolekcí často začleňuje sportovní motivy, například prvky inspirované fotbalem. Fotbalové kopačky a další sportovní oděvy jsou přetvořeny na kousky „high fashion“, čímž vzniká jedinečný a osobitý styl.

Důraz, který značka klade na spojení sportu a módy, přispěl k její popularitě mezi těmi, kteří oceňují ostré a nekonvenční vzory. Značka Bikkembergs předvádí své kolekce na významných módních akcích a stala se synonymem pro posouvání hranic v módním průmyslu.

A teď si můžete i vy přijít vybrat to nejlepší, co značka Bikkembergs nabízí přímo do její nové prodejny, které se nachází ve Slovanském domě, Na Příkopě 22, na Praze 1.

BIKKEMBERGS

Slovanský dům

Na Příkopě 22, Praha 1

Po – Pá: 10:00 – 20:00 hod.

So – Ne: 11:00 – 19:00 hod.

www.lilianaphilippe.com

INSTAGRAM: bikkembergs_Prague

Na portálu ONLY FASHION bude již příští týden k vidění nová kolekce BIKKEMBERGS pro JARO / LÉTO 2024!

Zdroj foto: BIKKEMBERGS